Кількість
|
Вартість
|
||
|
BioTech Zero Drops – ароматизатори з підсолоджувачем, без цукру.
Чому ми рекомендуємо продукт Zero Drops від Biotech?
- 10 смаків.
- Без лактози*.
- Без глутіна*.
- Без цукру**.
- Без барвників.
- Економічна розфасовка, що містить мінімум 100 доз.
* Продукт не містить лактози та глютена і не впливає на їх вміст у напої/блюді, приготованому відповідно до рекомендованого застосування.
** Продукт не містить цукру, за винятком смакових добавок карамелі та печива з вершками, та не впливає на вміст цукру в напої/їжі, приготованих на основі рекомендації щодо використання. Твердження про безцукровість у випадку карамелі та печива з вершками відноситься до готового до вживання продукту, приготованого з використанням 330 мл води.
Можливості безмежні, все залежить від вашої фантазії. Використовуйте на свій смак!
Вам не потрібно відмовлятися від делікатесів, навіть якщо ви мінімізуєте споживання цукру та стежите за якістю раціону. Достатньо всього кілька крапель Zero Drops без лактози, глютена і цукру **, і ви зможете за власним смаком приправити улюблені вівсянку, натуральний йогурт або сир. Більше того, ви зможете використовувати Zero Drops при вживанні неароматизованого питного білкового порошку, наприклад 100%-го Pure Whey, і тоді ви щодня після тренування насолоджуватиметеся коктейлями різного смаку. Тільки від вас залежить, до чого саме додайте цю приправку, починаючи з амінокислотних порошків до мінеральної води.
Ви можете вибрати один із 10 смакових ароматизаторів або навіть змішувати їх! Це дуже практично і легко вписується в будь-яку дієту, тому ваші страви, напевно, не будуть одноманітними!
Як користуватися продуктом Zero Drops від BioTechUSA?
Додайте 7-10 крапель продукту в будь-який напій або їжу з низьким вмістом цукру та/або без вмісту цукру чи сухорі. Рекомендоване споживання: 7-10 крапель на 330 мл напою або 200 г харчової продукції. Ви можете використовувати його в найрізноманітніших продуктах харчування та напоях або в неароматизованих порошках, все залежить тільки від вас! Наприклад, ви можете використовувати його:
- у вівсянці;
- у каві;
- в смузі;
- в натуральному йогурті, сирі або сирі;
- у млинцях.