Кількість
|
Вартість
|
||
|
Забезпечення оптимального здоров'я протягом усього періоду життя є важливим пріоритетом для кожної розумної людини. Наявність будь-яких недуг чи хвороб здатна значно знизити якість життя, тому з ними намагаються боротися всіма можливими способами. Як відомо, головною запорукою протидії будь-якому захворюванню є його своєчасна профілактика, яка включає прийом відповідних харчових біодобавок, що містять компоненти, які в звичайних умовах організм людини не може отримати в достатній кількості зі звичних харчових продуктів.
Однією з таких важливих харчових добавок є Nosorog Sunflower Lecithin Powder – складається з соняшникового лецитину, сполучної речовини, яка потрібна для здорового функціонування практично всіх життєво важливих органів людського організму – мозку, нервової системи, серця тощо.
Донедавна лецитин широко використовувався для нормалізації високого рівня холестерину в крові, проте пізніше було доведено та науково обґрунтовано його сприятливий вплив на нервову систему, і дана речовина почала застосовуватися для нормалізації серйозних психічних та неврологічних захворювань – хвороби Альцгеймера, синдрому Туретта, маніакальної. т.д.
Показання для застосування:
Nosorog Sunflower Lecithin Powder рекомендується для профілактики неврологічних розладів, а також здатний надати значний сприятливий вплив на організм при захворюваннях печінки та високому рівні холестерину в крові.
Переваги продукту:
У звичайних умовах достатню кількість лецитину із звичайних продуктів харчування отримати досить складно, оскільки в них міститься всього 10-20% фосфотидилхоліну – головного компонента лецитину, що діє. У Sunflower Lecithin міститься до 97%! фосфоліпідів.
Склад в одній порції - 2 мірні ложки (10 г):
Усього жирів - 5 г
- насичені жири - 1 г
- поліненасичені жири - 2,5 г
- мононенасичені жири - 1,5 г
Холестерин - 0 г
Натрій - 0 мг
Калій - 80 мг
Усього вуглеводів - <1 г
- харчові волокна - 0 г
- цукор - 0 г
Білки - 0 г
Склад:
Соняшниковий лецитин.
Рекомендації щодо застосування:
Приймати по 2 мірні ложки на день (10 г), змішуючи продукт із їжею або вживаючи окремо під час їжі.